Meny
Produktpresentasjon av to verdenspremierer

Publisert
16.February.2018

Produktpresentasjon av to verdenspremierer

13.–15. mars 2018 er det igjen duket for LogiMAT i Stuttgart – den 16. internasjonale fagmessen for intralogistikkløsninger og prosesstyring. Under mottoet “YOUR CONNECTION TO SUCCESS” presenterer Jungheinrich nyskapende og effektive løsninger for de besøkende.

Jungheinrich er i 2018 igjen største utstiller på LogiMAT. Under mottoet «YOUR CONNECTION TO SUCCESS“ presenterer intralogistikkonsernet nyskapende og effektive løsninger omkring utfordringene ved Industry 4.0 fra 13.–15. mars i Stuttgart (rett ved flyplassen). Med totalt 924 kvadratmeter øker Jungheinrich sitt totale utstillingsområde med cirka 15 prosent sammenlignet med fjoråret.

Produkter og løsninger på tre områder

Jungheinrich presenterer sitt brede sortiment av produkter og løsninger i messehall 9, fordelt på totalt tre områder. Her kan de besøkende oppleve den sammenkoblede verden av intralogistikk bestående av trucker, logistikksystemer og programvare fra én og samme leverandør. For første gang stiller Jungheinrich utelukkende ut trucker med litiumionbatterier. Hertil hører også smalgangs-/kombitrucken EKX 516, som fra og med 2018 er tilgjengelig som helautomatisert førerløst transportsystem.

To verdenspremierer

Til messestart klokken 09.30 den 13. mars har Jungheinrich annonsert presentasjonen av to verdenspremierer. Det Hamburg-baserte intralogistikkonsernet lover med dette å heve effektiviteten og produktiviteten på lageret til et helt nytt nivå. Utover det presenterer Jungheinrich den nye trekkvognen EZS 7280 og plukktrucken ECE med den nye fjernbetjente løsningen easyPILOT Follow. Begge produkter er nominert til årets IFOY-Award.