Meny
Bring Frigo velger Iver som ny leverandør av IT-driftstjenester Foto: Bring

Publisert
17.December.2020

Bring Frigo velger Iver som ny leverandør av IT-driftstjenester

En av Nordens ledende spesialister på logistikktjenester for temperert gods, Bring Frigo, har valgt Iver som ny leverandør av IT-driftstjenester.

Bring Frigo er en av Nordens ledende spesialister på logistikkløsninger for tempererte næringsmidler og tilbyr et bredt spekter av tjenester for virksomheter som har behov for å transportere varer i ubrutt kjølekjede. De har nå valgt Iver som ny leverandør av IT-driftstjenester. Innføringsprosjektet er i gang og omfatter både serverdrift, levering av transformasjonstjenester til PaaS og IaaS, nettverks- og klienttjenester, databasedrift, SPOC- og servicedesktjenester.

– Jeg er veldig glad for og stolt over at vi nå har Bring Frigo på kundelisten. Kombinasjonen av en kundespesifikk og driftssikker løsning, vår bransjekunnskap fra logistikkbransjen med flere relevante kundereferanser samt et velutviklet bærekraftarbeid som blant annet handler om å minimere klimafotavtrykket vårt, har bidratt til at vi er den riktige partneren for Bring Frigo, sier regionsjef Mikael Ryberg i Iver.

– Innenfor logistikkløsninger for tempererte næringsmidler blir IT-drift, og den nytteverdien det skaper, stadig viktigere etter hvert som digitaliseringstakten i bransjen vår øker. Vi har foretatt en grundig analyse av behovene våre for å finne ut hvilken IT-partner som passer oss best med tanke på størrelse, tjenestespekter og geografisk dekning, og Iver er den leverandøren vi har valgt å samarbeide med i tiden fremover. Vi føler oss trygge på valget og ser frem til oppstart, sier CIO Robert Schuman i Bring Frigo.

– Innføringsprosjektet er satt i gang, og vi skal være i full drift i slutten av første kvartal i 2021. Allerede nå ser vi at et nært samarbeid gir oss forutsetningene og forståelsen som kreves for å levere tjenester som oppfyller Bring Frigos behov. Vår tjenesteleveranse skal ikke bare tilfredsstille Bring Frigos behov i dag og i morgen. Løsningen skal også bidra til store kostnadsbesparelser for IT-leveransen som helhet, fortsetter regionsjef Mikael Ryberg i Iver.