Meny
Bygger logistikkbygg på Vestby Illustrasjon: Veidekke

Publisert
25.November.2020

Bygger logistikkbygg på Vestby

Veidekke Logistikkbygg har skrevet kontrakt med Pareto Eiendomsfellesskap AS om oppføring av Nordisk Dækimport (NDI) sitt nye sentrallager på Vestby syd for Oslo. Kontrakten er en totalentreprise verdt ca. 185 millioner kroner ekskl. mva.

Prosjektet innebærer en samlokalisering av NDI sine eksisterende lagerbygg på Østlandet til Vestby Næringspark Øst i Vestby kommune. Pareto, NDI og Veidekke har i tett samarbeid utviklet bygget slik at det skal tilfredsstille kravene til et moderne og effektivt logistikkbygg. Bygget blir på litt over 23.500 m2 BTA, tilpasset NDIs vareutvalg med alt fra trillebårdekk til anleggsdekk.

– Sammen har vi kommet frem til svært gode løsninger som ivaretar NDIs behov og gjør bygget veldig fleksibelt og attraktivt for langsiktig eierskap. Vi har signert en rekke nye leieavtaler på Vestby den siste tiden, og dette prosjektet bekrefter næringsparkens stadig økende attraktivitet, sier partner og investeringsdirektør Jonathan Barfod i Pareto Alternative Investments AS.

– Veidekke Logistikkbygg er spesialisert på utvikling og oppføring av rasjonelle og effektive yrkesbygg i totalentreprise. Vi takker for tilliten, gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser frem til et fruktbart og spennende samarbeid med Pareto som jo er landets største utleier av logistikkeiendom, sier daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg AS.

Byggearbeidene starter opp etter nyttår og prosjektet skal stå klart til åpning sommeren 2022.