Meny
Bygger nytt lager for Starco Norge Illustrasjon: Thon Eiendom

Publisert
10.August.2020

Bygger nytt lager for Starco Norge

Dekkleverandøren Starco Norge AS har inngått leieavtale med Thon Eiendom om et nytt logistikk- og lagerbygg på ca. 23 000 kvadratmeter. Det nye lagerlokalet på Gardermoen vil stå ferdig i løpet av første halvår 2022.

– Vi er glad for den nye avtalen om et nybygg i Gardermoen Park. Bygningen skal være hovedkontor og sentrallager for våre firmaer. Fra før har Starco Norge også lagerlokaler i Trondheim, Bodø og Ålesund, samt flere lagre på Østlandet. Det er lagrene våre på Østlandet som nå vil bli samlet i den nye lager- og logistikkbygningen på Gardermoen. I nybygget vil også DekkTeam-kjeden få sitt nye hovedkontor, og i tillegg åpner vi et nytt dekkverksted, sier Egil Stenshagen, styreformann i Starco Norge AS.

Norges største logistikkbygg for dekk og felger

– Det siste halvåret har vi økt omsetningen med 15 % da nordmenn har oppholdt seg i Norge og kjørt mer bil. Vi håper å kunne opprettholde salgsveksten og da er hyppige leveranser og et omfattende sortiment viktige konkurransefaktorer for våre kunder. Nybygget på Gardermoen gjør at vi får et sentrallager og større kapasitet. Dette blir det største logistikkbygget for dekk og felger i Norge, sier Pål Oord, daglig leder i Starco Norge AS.

– Vi er fornøyd med å ha signert denne avtalen med Starco Norge som er et spennende firma i vekst. Det nye lageret ligger sentralt til på Gardermoen som er et område perfekt for import, logistikk og transport. Vi har hatt et godt samarbeid med å tilpasse eiendommen til Starco Norges behov og ønsker, og vi gleder oss til ferdigstillelse og innflytting i 2022, sier Annette Hofgaard som er direktør for næringseiendom hos Thon Eiendom.