Meny
El-nyttekjøretøy med suverene egenskaper og muligheter

Publisert
12.October.2017

El-nyttekjøretøy med suverene egenskaper og muligheter

Multimaskin AS har overtatt importen av Goupil elektriske nyttekjøretøy, og vil på Park og Anleggsmessen på Lillestrøm 8. og 9. november vise nyheten Goupil G4, et elektrisk nyttekjøretøy som med sine egenskaper og muligheter vil sette en helt ny standard for kompakte, elektriske nyttekjøretøy.

Goupil Industrie har siden starten i 1996 spesialisert seg på produksjon av elektriske nyttekjøretøy. I 2011 ble selskapet en del av Polaris Industries ltd. Med over 10.000 produserte kjøretøy, og med mer enn 800 kunder i 25 land, er Goupil en ledende aktør på dette nye markedet.

– Vi ser at markedet for elektriske nyttekjøretøy, konfigurert for dedikerte oppgaver, har et stort potensial i Norge, sier Ole Kristian Svads, daglig leder i Multimaskin AS.

– Kombinasjonen med høye bomavgifter, «lukking» av bykjerner for eldre dieselbiler og utfasing av biler drevet med fossilt drivstoff, gjør elektriske nyttekjøretøy meget attraktive.

Goupil produserer elektriske nyttekjøretøy for både person- og varetransport. Med modeller som har lasteevne over 1200 kg (G4) og rekkevidde på inntil 170 km per opplading (G5), samt utallige konfigurasjonsmuligheter, vil Goupil kunne tilby skreddersydde løsninger for mange aktører, som for eksempel kommunale etater og varedistribusjon.

Bredt spekter

Goupil G1 er beregnet på bruk på industriområder og andre lukkede områder. G1 kan ha et tonn nyttelast og er kraftig nok til å trekke hele tre tonn, og kan ta fire personer.

Goupil G4 registreres som ATV og har en rekkevidde på opptil 135 km per ladning. Den kan ha 1200 kg nyttelast, og har en toppfart på 50 km/t. Dens kompakte mål, kun 1,2 m bred, store glassareal og støysvak og utslippsfri kjøring gjør den til et fremtidsrettet nyttekjøretøy og møter nåværende og fremtidige krav til nullutslipps kjøretøy.

Goupil G5 Lithium tilbyr uslåelig allsidighet. Med utallige konfigurasjonsmuligheter og et tonns lasteevne, vil den være velegnet for innhenting av avfall og søppel, rengjøring av gater, sykkelveier og fortau, park- og hage vedlikehold, transportoppgaver osv. Rekkevidde per ladning er inntil 171 km, og den har en toppfart på 70 km/t.

Goupil GEM er den smartere måte å forflytte seg på. Med GEM kan man transportere inntil seks mennesker og er et smartere alternativ til en golfbil, liten lastebil eller varebil. GEM har høy komfort og kan konfigureres etter brukerens ønske og behov.