Meny
Elektrisk tralle for trapper og bakker Foto: WeeGruppen

Publisert
26.November.2019

Elektrisk tralle for trapper og bakker

Nyheten Attack Step er en tralle med integrert elektrisk beltedrift – noe som gjør den overlegen når tungt utstyr skal fraktes opp eller ned trapper og bratte bakker.

En vanlig sekketralle kommer sjelden til god nytte når tung last skal opp eller ned trapper og bratte bakker. Nå lanseres Attack Step, en trappetralle utviklet med elektrisk beltedrift som enkelt håndterer disse utfordringene. Beltene, som er festet bak på trallen, senkes ned i riktig vinkel og gir fremdrift når trallen glir over trappetrinnene. Dermed gjør den elektriske motoren hele fraktejobben når lasten skal opp – eller stabiliserer og bremser farten når tung last skal ned bratte bakker og trapper. Trallen kan dessuten også leveres med monterbar stol og med feste for rullestol, noe som også gjør det lett å frakte personer i trapper.

Attack Step håndterer tunge gjenstander som verktøy, byggematerialer, vinduer, hvitevarer og møbler – og blir i så måte et nyttig redskap både i bygg- og anleggsbransjen, transportbransjen, logistikk og lager, flyttebransjen og i helsesektoren. Step kan raskt flatpakkes og er enkel å transportere med seg på oppdrag.

Attack Step gjør unna mellom 45 og 55 trappetrinn i minuttet, og er utstyrt med instrumenter for hastighetsjustering og belysning. Et fulladet 36 V batteri gir opp til to timers effektiv kjøring. Trallen veier 45 kg, har en maksimalkapasitet på 160 kg og koster fra kr. 16 000 + mva.