Meny
En lastebil lastet med fremtidens hydraulikk

Publisert
24.May.2018

En lastebil lastet med fremtidens hydraulikk

– Med Rexroth Roadshow kommer vi ut til våre kunder og får lokalt anledning til å vise frem det ypperste av tekniske løsninger og innovative produkter. Vi ser frem til noen spennende sparringsdager med våre kunder, sier Thomas Solvang, divisjonssjef for industrielle applikasjoner ved Bosch Rexroth.

Lastebilen er et 17 meter langt showrom på hjul som inneholder de siste oppkoblede produktene innenfor hydraulikk fra Bosch Rexroth. Ved å kombinere våre hydraulikkprodukter med smart software kan vi utnytte industri 4.0 fullt ut. Bedre ytelse, mer funksjonalitet og forlenget levetid med serviceovervåkning.

Et utvalg løsninger som er med i bilen:

CytroPac: Et ultrakompakt standardaggregat med opp til 4 kW installert effekt. Aggregatet inneholder alt du behøver for en rask installasjon på begrenset plass. CytroPac er tilpasset for bruk innenfor i4.0 applikasjoner

Sytronix: Sytronix er stillegående pumpedrifter med variabel hastighet, som gir energibesparelser på 30-80%.

Fjernovervåkingssystemet ODiN: Gjennom masselagring av data, basert på algoritmer får vi en lett lesbar helseindeks på installasjonen/maskinen som gir deg varsel før en uønsket hendelse oppstår.

Turnéplan

Norgesturné starter i Sarpsborg og i løpet av en intensiv uke gjør bilen 7 stopp og avslutter sin turné i Stavanger.

4. juni: Sarpsborg

5. juni: Raufoss og Hønefoss

6 juni: Kongsberg og Porsgrunn

7. juni: Kristiansand

8. juni: Stavanger

For mer informasjon besøk boschrexroth.no/rexroth-on-tour