Meny
En milepæl for Volvo FH – bil nummer 1 million ble levert på IAA i Hannover

Publisert
16.October.2018

En milepæl for Volvo FH – bil nummer 1 million ble levert på IAA i Hannover

Volvo Trucks‘ flaggskip, Volvo FH, feirer 25 års jubileum i år og er en av transportbransjens største suksesser noensinne. Nå har jubileumsbilen passert en ny spennende milepæl. Den 19. september ble Volvo FH nummer 1 million overlevert til en stolt kunde på IAA-messen i Hannover av Claes Nilsson, president i Volvo Trucks.

– Vi har kjørt Volvo lastebiler siden 1976, og det har vært en kontinuerlig utvikling av Volvo FH. Vi innså fra starten at vi hadde valgt et merke med fremtiden i fokus. Vi var ikke bare overbevist av lønnsomhetsfokuset til Volvo FH, gjennom en girkasse og motor med høy ytelse, men også kjørbarheten og sikkerheten imponerte oss. Det er strålende ingeniørprestasjoner som står bak den, sier Marco Reinhard, eier og administrerende direktør i Gesuko, et transportselskap basert i Bad Hersfeld, 200 km fra Hannover.

Gesukos flåte består kun av Volvo-lastebiler, og nå gleder selskapet seg over dette nye tillegget til sin familie. Den nye lastebilen, en Crimson Pearl Volvo FH 25 års Special Edition, har et ekstra høyt førerhus, Forward Collision Warning og Volvo Dynamic Steering.

– Med Volvo FH har vi gjentatte ganger flyttet grensene for hva som kan oppnås og skapt nye muligheter for lønnsom, effektiv og tryggere transport med stadig mindre miljøpåvirkning. Leveringen av Volvo FH nummer 1 million til en lojal kunde som har vært hos oss i 25 år er en fantastisk milepæl på en fantastisk reise, sier Claes Nilsson, President for Volvo Trucks.