Meny
En ny generasjon DAF-lastebiler lanseres digitalt Foto: DAF

Publisert
28.June.2021

En ny generasjon DAF-lastebiler lanseres digitalt

Som de første i bransjen vekker DAF Trucks sin helt nye generasjon av XF, XG og XG+ til live på dataskjermer og mobilenheter ved hjelp av en fantastisk utvidet virkelighet-app og en altomfattende virtuell opplevelse på nett. Begge appene gjenspeiler slagordet til DAFs nye generasjon, Start the Future.

Med den interaktive utvidet virkelighet-appen New Generation DAF – som kan lastes ned fra appbutikkene til Google Play og Apple – er hver minste detalj om de nye generasjoner av XF, XG og XG+ et sveip unna skjermen på enhver mobilenhet. Ved hjelp av kameraet på mobilenheten eller nettbrettet ditt, kan programvaren plassere lastebilen der du vil ha den. Oppå et skrivebord, på en parkeringsplass eller midt i stua. Deretter kan appbrukerne utforske lastebilen fra alle vinkler, både innvendig og utvendig, og oppdage alle detaljene og funksjonene uten å reise seg engang.

Virtuell kjøretur

Samtidig med New Generation DAF-appen har vi lansert DAF Virtual Experience, en oppslukende interaktiv opplevelse på nett som på en overbevisende måte gjenskaper sin fysiske motpart i DAFs Experience Centre i Eindhoven. Det virtuelle domenet byr på show, presentasjoner, videoer, live chat og til og med muligheten til å registrere seg for en virtuell kjøretur i den nye generasjonen XG og XG+. Et besøk til DAF Museum og en virtuell nettbutikk er også inkludert. I løpet av året vil det komme flere funksjoner.

Oppdag funksjonene

Hjertet av Virtual Experience er Start the Future-showrommet. Her kan gjestene bli kjent med den nye generasjonen av XF, XG og XG+ og oppdage noen av de viktige funksjonene som gjør denne nye kolleksjonen lastebiler så revolusjonerende.

Førsteklasses gamingomgivelser

– DAF Virtual Experience er utformet for å fungere på alle enheter – stasjonære maskiner og mobilenheter. Den er responsiv, rask og langt mer enn bare en videoproduksjon. Dette både føles og ser ut som førsteklasses gamingomgivelser. New Generation DAF-appen og DAF Virtual Experience er del av en omfattende, digital lansering av en ny generasjon lastebiler, samtidig som de varsler en ny generasjon også innen kommunikasjon, sier Richard Zink, markedsførings- og salgsdirektør.