Meny
Etablerer sin første avdeling for veitransport i Tyrkia

Publisert
19.November.2015

Etablerer sin første avdeling for veitransport i Tyrkia

Dachser har etablert sin første avdeling for veitransport i Tyrkia. Den nye terminalen i Istanbul skal kobles sammen med det europeiske stykkgodsnettverket via organisasjonen Cargoplus.

[factbox id=”1″]

Teamet ved Dachser Turkey Lojistik Hizmetleri A.S. skal sørge for å gi bedre service til eksisterende kunder med distribusjon og innkjøp i Tyrkia samtidig som de skal utvikle sin egen import- og eksportvirksomhet med forbindelse til Dachsers europeiske stykkgodsnettverk. Samtidig er det fortsatt stort potensial i intermodal transport. Dachser er allerede representert i Istanbul og Izmir med Business Field Air & Sea Logistics.

– Tyrkia er et interessant marked for logistikk. Økonomien utvikler seg i en rasende fart, og befolkningen er ung og vokser raskere enn gjennomsnittet i Europa, forklarer Wolfgang Reinel, Managing Director European Logistics North Central Europe, som har ansvaret for Dachsers veitransportvirksomhet i Tyrkia.

– Vi har utviklet transportvirksomhet i Tyrkia de siste årene. Nå er det på tide å ta neste steg slik at våre kunder der kan dra nytte av fordeler knyttet til enhetlige IT-systemer i Dachser, spesielt Tracking & Tracing. I tett samarbeid med vår fly- og sjøtransportvirksomhet ønsker vi å tilnærme oss enkelte segmenter i de tyrkiske vekstsektorene for forbrukervarer, kjøretøy og tekstil/mote med en helhetlig intermodal logistikkstrategi, legger han til.

Dachser Turkey Road ledes av Erkan Basak. Han er 49 år gammel og har jobbet hos store internasjonale logistikkleverandører i nesten 25 år. – Vi har satt oss ambisiøse vekstmål, og vi ønsker å opprette flere virksomheter i de viktige industrisentrene Bursa, Izmir, Ankara og Mersin om ikke alt for lang tid, sier Basak.

Dachser Turkey Road og Dachser Turkey Air & Sea Logistics skal presentere seg sammen under den internasjonale transportmessen logitrans i Istanbul fra 18. til 20, november 2015.