Meny
Får utvidelse i TERGO serien med modellen UHD 160

Publisert
13.September.2017

Får utvidelse i TERGO serien med modellen UHD 160

De ergonomiske skyvemasttrucken i TERGO serien fra UniCarriers har fått et nytt tillegg. Siden april 2017 har TERGO UHD160 blitt inkludert i produktfamilien. Den kan håndtere last på 1,6 tonn, og en maksimal løftehøyde på 10,8 m.

Dette produktet retter UniCarriers spesielt seg mot forskjellige anvendelser i logistikk og industri, der det kreves stor håndteringskapasitet og høye stablingshøyder. De mange sikkerhetsfunksjonene til UHD 160 gir maksimal stabilitet i chassie og mast

De nye TERGO UHD160 viser sin fulle kapasitet når det blir krevende oppgaver og må jobbe flere skift. I standardversjon når denne skyvemasttruck en maksimal hastighet på 12,5 km/t, men kan gjennom tillegg leveres med 14,5 km / t. Brukeren får dermed høy kapasitet og rask pallehåndtering. Med sin usedvanlig raske løfte- og senkehastighet, og muligheten til å stable 1000 kg tunge paller høyere enn ti meter er UHD160 en utmerket løsning for krevende lager oppgaver.

Høy stabilitet gir best ytelse

Nye stabiliseringsprogrammer bidrar til å ytterligere øke kapasitet. Et slikt program er S3 Soft Motion System. Den bruker en rekke parametere, så som den nåværende løftehøyden, for å optimalisere hastigheten av masten glidebevegelse, tilt og sideforskyvning for å sikre maksimal stabilitet og sikkerhet i alle situasjoner. S3 kompletteres med et nytt system (Mast Tilt Control System, forkortet MTC). Den stabiliserer masten og reduserer uønskede mastebevegelser og svingninger med opptil 80 prosent. Derfor er stabling og håndtering av paller både mye mykere, raskere og sikrere. Det forbedrede nivå assisteringssystemet (LAS) gjør gaflene automatisk og nettopp finner riktig nivå. De nye funksjonene gjelder ikke bare UHD160-modellen, men vil være tilgjengelig på alle TERGO-serien sine skyvemasttrucken siden april 2017.

Elsker skiftarbeid

Når du skifter flere skift, bør ikke batteribytte ta for lang tid for å forhindre at trucken ikke kan være i drift. Med det halvautomatiske Fast Track Powerplus-systemet som er tilgjengelig for TERGO UHD160, kan du bytte batteri på et minutt. Et ladet batteri settes automatisk inn i truckens batterirom og det er koblet til en tom ladestasjon. Som et medlem av den ergonomiske TERGO familien utmerker UHD160 med alle de funksjonene som er nødvendige for å kunne arbeide bekvemt og forsiktig, slik at det lave innstegshøyde, elektrisk regulerbare gulv, stol med høyde og rygg justering. Trucken styres med en ergonomisk designet miniratt. Hydrauliske funksjoner håndteres med den multifunksjonelle ErgoLogic kontrollspaken. Alt dette for at truckføreren skal unngå belastningsskader som kan føre til sykefravær. Ergonomisk arbeidsplass gir truckføreren en bedre arbeidsdag.