Meny
Fem nye biler på oppdrag for Franzefoss Pukk AS i Trøndelag Foto: Franzefoss

Publisert
10.February.2021

Fem nye biler på oppdrag for Franzefoss Pukk AS i Trøndelag

Alf Johansen AS er en godt etablert transportør, hvor Franzefoss Pukk AS er medeier. Frem til helt nylig har samarbeidet i all hovedsak foregått på Østlandet. Nå utvides det med hele fem nye biler som skal gå på oppdrag for Franzefoss’ tre pukkverk i Trøndelag.

– Det utvidede samarbeidet med Alf Johansen vil gi oss bedre kontroll på hele næringskjeden, noe som skaper forutsigbarhet og trygghet både for oss og våre kunder, forteller Jørn Eliassen, salgsleder i Trøndelag.

Alf Johansen er en viktig samarbeidspartner for Franzefoss. Sammen med dem skapes det gode løsninger på transport og masseforflytning, noe som er nøkkelen til å komme i posisjon for de store prosjektene.

– Bilene er Scania 3-akslet EURO 6 tippbiler med henger, og de skal alle fem betjene de tre pukkverkene våre. De skal hovedsakelig kjøre stein til våre kunder, men de skal også bistå ved internkjøring på og mellom anleggene, supplerer Leif Nesset, transportkoordinator i Trøndelag.

God lokasjon

Franzefoss har tre pukkverk i Trøndelag. Fossberga som ligger i Stjørdal, Lia i Bratsbergveien øst for Trondheim og Vassfjell som befinner seg i Brøttemsveien sør-vest for Trondheim.

Franzefoss er sentralt plassert og sikrer kortreiste steinprodukter. Samtidig er pukkverkene utenfor allfarvei og er ikke til sjenanse for omgivelsene. Bedriften er svært bevisst på at stein ikke er en fornybar ressurs og at forekomstene må benyttes på en miljømessig og god måte for å sikre ressursgrunnlaget på lang sikt.

– Med egen forsterket bilpark sammen med fokus på miljø og bærekraft er vi godt rustet for å tilby en god og komplett pakke til eksisterende og nye kunder i hele Trøndelag, fortsetter Eliassen.

Bredt spekter av varer og tjenester

Franzefoss Pukk kan levere mange forskjellige varer og tjenester. I tillegg til diverse pukk og grusvarer av høy kvalitet, finnes det mottak av rene og forurensede grunn- og rivningsmasser. På anleggene er det også mottak av biologiske masser.

– Enten det er snakk om masser til deponi, mellomlagring, resirkulering eller pukk og grusvarer kan Franzefoss Pukk i Trøndelag laste, levere og hente forteller en engasjert salgsleder.

Verdifulle ansatte

Franzefoss er stolt av det flotte laget med kollegaer i Trøndelag. Fire dyktige medarbeidere har fullt fokus på god kundebehandling, logistikk og salg. I tillegg har de en svært kompetent og engasjert drift på alle pukkverkene som arbeider tett med disse fire.

– Til syvende og sist er det våre flotte ansatte som står bak styrken og kvaliteten på våre tre anlegg i Trøndelag, skryter Eliassen.

Ser frem til våren

Nå på vinterstid er det normalt roligere i Franzefoss’ pukkverk, og trafikken styres litt etter værforholdene. Driften er imidlertid åpen året rundt og det jobbes aktivt med sesongvarer, vedlikehold, lager og forberedelser frem mot sommersesongen.

– Vi gleder oss til våren nå, og til å se alle de nye fine bilene kjøre aktivt ut og inn av våre pukkverk på oppdrag for kundene våre, avslutter Eliassen.