Meny
Fleksibel lastesikring for varierende lastestørrelser

Publisert
27.February.2018

Fleksibel lastesikring for varierende lastestørrelser

Hvert år, og særlig på glatte veier om vinteren, skjer det ulykker der last har vært for dårlig sikret. Med lastesikringen SoboGrip fra Sortimo får du en trygg og fleksibel løsning for varierende lastestørrelser i varebilen.

Vinterkulden biter og øker risikoen for glatte veier som kan få varebilen din til å gli. Løse gjenstander i bilen utgjør stor fare ved brå bremsing, og det er derfor like viktig å sørge for trygg lastsikring som nye vinterdekk, forteller Country Manager Ole-Andreas Pettersen i Sortimo, Europas ledende leverandør av bilinnredning og mobile transportsystemer:

– Bilinnredning handler for oss om at du, som profesjonell varebilbruker, skal kunne stole på en trygg, sikker og skreddersydd løsning til arbeidsdagen din. Med SoboGrip ProSafe får du en sikker lastesikring på gulvet i varebilen som er utviklet med tanke på de som transporterer varierende lastestørrelser.

Lastesikring integrert i gulvet

Lastesikringen SoboGrip er det lette gulvet i systemet, ni millimeter tykt og utstyrt med tallrike ProSafe-surrepunkter. Surrepunktene er konstruert for en belastning på opptil 200 daN, og ProSafe-stroppene kan også henges i originalsurrepunktene til varebilen.

SoboGrip ProSafe er, i likhet med alle bilinnredninger fra Sortimo, fremstilt og kvalitetssikret i Zusmarshausen i Tyskland.

– Trygg lastesikring settes i høysetet hos Sortimo. Vi kjører alle løsningene våre inn i veggen for å teste dem ved kollisjon. I tillegg har vi regelmessige kvalitetskontroller. Våre løsninger er derfor alltid en trygg investering som er «Made in Germany», sier Pettersen.