Meny
Første MAN TGE solgt i Norge

Publisert
05.February.2018

Første MAN TGE solgt i Norge

Trengereid T.K.T AS er en god MAN kunde som nå også tar i bruk den minste MAN som kan leveres. Med TGE har MAN et nyttekjøretøyprogram som strekker seg fra 3,5 tonn og opp til de tyngste spesialkjøretøy. Den første TGE på norsk jord er solgt av Harald Molnes ved MAN Truck & Bus sin avdeling i Stavanger, og utleveres i april.

Trengereid har valgt en pickup-versjon av MAN TGE med en 2.0-liters dieselmotor på 140 hk. Den har en 8-trinns automatgirkasse fra ZF og akselavstand på 3.640 mm.

Bilen er meget godt utstyrt med blant annet automatisk klimaanlegg og luftavfjæret førersete med setevarme. DAB+ radio er selvsagt standard, og bilen har MAN sin mediapakke med 8 tommers infotainment system og herlig lyd.

Komfortabel passasjersofa med god plass til to, multifunksjonsratt, sidegardiner, godt med leselys og opplyste oppbevaringsbokser er noen av de praktiske detaljene som gjør hverdagen enklere.

Utvendig finner vi vidvinkelspeil med LED blinklys på begge sider. Bakkestarthjelp er standard, og det er lys i stigtrinnene. På denne bilen har man valgt bort reservehjulet til fordel for reparasjons-sett med 12 volts luftkompressor.

Alt etter utførelse kan MAN TGE leveres med en rekke assistentsystemer som gjør hverdagen både enklere og mer sikker. Ryggeassistent, parkeringsassistent, tilhengerassistent, sidevindbeskyttelsesassistent, nødbrems-assistent, fjernlysassistent, trafikkskiltgjenkjenning, tretthetsvarsling, unnamanøvringsassistent, avstands-tempomat med hastighetsbegrensning for å nevne noen.