Meny
Fortsetter samarbeidet med Continental Foto: Continental

Publisert
04.June.2020

Fortsetter samarbeidet med Continental

Tommy Rustad fortsetter som ambassadør for Continental Dekk Norge, og skal i år blant annet teste dekkserien Conti CrossTrac på sin tippbil.

Det var i fjor at den tidligere bilsportutøveren og biltesteren Tommy Rustad ble ambassadør for Continental Dekk Norge. I løpet av 2019 kjørte Rustad med Continental-dekk på både tømmerbilen han kjører til daglig og på sin privatbil. I tillegg var han med i nettserien Dekktesterne og han spilte inn en internasjonal reklamefilm for Continental i Finland.

– Vi er veldig glade for at vi kan forlenge samarbeidet med Tommy. Med hans bakgrunn som både tømmerbilsjåfør og bilsportutøver er han den perfekte dekktesteren for oss. I tillegg til tømmerbilen har han også en tippbil, som er den vi skal ha mest fokus på i år, sier Marketing and System Coordinator CVT i Continental Dekk Norge, Alexander Clementz.

Tippbilen til Tommy Rustads selskap går til daglig mellom Feiring Bruk i Lørenskog og til byggeplasser i Osloområdet. Selv om Rustad selv stort sett kjører tømmerbilen, er han også å finne bak rattet på tippbilen innimellom.

– Jeg gleder meg til at både jeg og mine kollegaer skal få teste de nye CrossTrac-dekkene, som er spesiallaget for nettopp slik bruk. Dette er anleggsdekk som også fungerer godt på vanlig vei, og det er viktig for oss med et dekk som er robuste, som sjelden punkterer og som gjør at vi har lite nedetid, forteller Tommy Rustad.

Akkurat som i fjor da det var fokus på tømmerbil og privatbil, skal Rustad komme med tilbakemeldinger til Continental på dekkene til tippbilen også. Disse tilbakemeldingene går så videre til utviklingsavdelingen i Tyskland.

– Tilbakemeldinger fra brukere er viktig for oss, og vi er svært fornøyde med det samarbeidet vi har hatt med Tommy så langt. Nå gjenstår det snart bare sko og sykkeldekk i vår portefølje som han ikke har testet, så vi får skaffe han noen Adidas-sko med Continental-såle eller kanskje vi skal få han med i Tour de France, ler Clementz.