Meny
FREJA åpner avdeling i Ålesund

Publisert
23.April.2018

FREJA åpner avdeling i Ålesund

FREJA Transport & Logistics AS utvider til sommeren med ny avdeling i Ålesund. Kontoret vil bli ledet av Stein Arve Waagan, som har lang fartstid fra transport- og logistikkbransjen.

FREJAs strategiske utviklingsplan er å styrke oss i regionene, og vi åpner nå en ny avdeling i Ålesund. Nord-Vestlandet er et svært viktig næringslivsområde med lange internasjonale handelstradisjoner. FREJA har allerede sikret et meget dedikert lokalt personell hvor Stein Arve Waagan danner fortroppen. Med den nye avdelingen vil FREJA være godt rustet til å utvikle seg ytterligere i Norge.

– Det er en spennende tid vi går i møte og vi er spesielt tilfredse over å ha Stein med på laget. Med hans lange erfaring fra Nord-Vestlandet og ikke minst med temperaturkontrollerte transporter, som er et av FREJAs satsningsområder, ser vi nå fram til å etablere oss i Møre og Romsdal, sier Kjell-Arne Eloranta, daglig leder hos FREJA Transport & Logistics.

Med base også i Ålesund ser vi nye muligheter innen alle våre produkter. Vi vil framover tilby utvidede løsninger innen båt-, bil-, tog-, fly- og prosjekttransporter til eksisterende og nye kunder i vest og nord.