Meny
FREJA Transport & Logistics og Transcargo forener krefter

Publisert
27.February.2018

FREJA Transport & Logistics og Transcargo forener krefter

– Med konkurransemyndighetenes godkjennelse, er det med stor glede vi kan informere om at FREJAs oppkjøp av Transcargo ble gjennomført den 31. januar 2018 med virkning fra den 1. januar 2018.

– Ved å forene kreftene – og utnytte felles kompetanse og ressurser – er vi overbevisst om at vi i enda høyere grad har produkter, som vil være verdiskapende for kunder og øvrige samarbeidspartnere i det fremtidige FREJA-konsernet, uttaler Jørgen J. Hansen, Group CEO.

Sterkt merkevare innen kjøle- og frysetransporter

Med oppkjøpet av Transcargo, som har et spesielt sterkt merkevare innen kjøle- og frysetransporter og som er blant markedslederne på trafikker mellom Danmark, Baltikum, Sentral-Europa samt Hellas, er FREJA et skritt nærmere sitt mål om at være en fullservice-leverandør i transport- og logistikkmarkedet.

Transcargo hadde en omsetning på 500 MDK, en trailerpark på 350 og tilfører FREJA 140 ansatte, hvorav 90 i Polen. Disse fordelt på fire lokasjoner i egen drift og to lokasjoner inhouse services.

De danske selskapene forventes å fusjonere i løpet av våren og forsommeren. Ytterligere informasjon rundt dette vil følge så snart de praktiske oppgavene er på plass.

Transcargo Polen vil fortsette under Transcargo navnet som et søsterselskap til de øvrige selskaper i konsernet.

Transcargos avdeling i Brøndby flytter til FREJA i Taastrup så snart som mulig, i tillegg vil noen av de danske trafikkene bli samordnet i Stilling respektive Padborg.

Transcargo kontoret i Trelleborg, vil etter fusjonen av de danske selskapene, bli integrert i FREJA Transport & Logistics AB og således bli FREJAs 5. lokasjon i Sverige.