Meny
Gir koronapremie til de ansatte

Publisert
12.November.2020

Gir koronapremie til de ansatte

Jungheinrich påskjønner sine ansatte som en takk for gode prestasjoner og en anerkjennelse av ekstrabelastningen på den enkelte under pandemien.

I år betaler Jungheinrich en COVID-bonus til sine ansatte over hele verden. Med dette takker Jungheinrich sine ansatte for den fremragende innsatsen hver og én har lagt ned i en veldig vanskelig tid. Samtidig anerkjenner firmaet den ekstra belastingen som pandemien er og har vært på de ansatte.

– Koronapandemien er den største medisinske og økonomiske krisen siden andre verdenskrig. Det er våre ansatte som gjennom sitt utrettelige engasjement har sørget for at Jungheinrich har kommet gjennom denne krisen så langt. Styret, representantskapet og aksjonærfamiliene vil takke våre kolleger for dette, sier Dr. Lars Brzoska, styreleder i Jungheinrich AG.

– Med denne engangsbonusen ønsker vi å vise at vi verdsetter engasjementet til våre ansatte og at vi anerkjenner den ekstra byrden som pandemien har påført dem. Vi er stolte av engasjementet til våre ansatte. Med dette teamet vil vi også mestre kommende utfordringer.

COVID-bonusen blir utbetalt til alle Jungheinrich-ansatte som ble ansatt i selskapet før 1. juli 2020. Ekskludert fra bonusen er selskapets ledere. Beløpet varierer mellom 500 og 1000 euro per ansatt over hele verden, og avhenger av kjøpekraften i det respektive landet. Totalt beløp som konsernet betaler for denne anerkjennelsen er 13,5 millioner euro.