Meny
Idnet satser på Norge

Publisert
23.October.2015

Idnet satser på Norge

Idnet har i 20 år vært en innovativ og ledende aktør innenfor IT logistikk i Sverige, og har i løpet av de siste årene vokst til å bli Vocollects største partner i Norden.

[factbox id=”1″]

Idnet er også partner med Manhattan Associates, av Gartner rangert som et av verdens ledende og mest innovative WMS systemer, og har allerede flere store prosjekt pågående i Sverige. Sammen med sine partnere, skal Idnet lansere en stor satsing på det norske markedet.

Idnet er en svært innovativ og profesjonell aktør i bransjen

Kombinasjonen av effektive IT løsninger, bransjeerfaring og logistikkompetanse vil være suksessoppskriften, og konsernet har en rekke konsulenter med lang drifts- og prosjekterfaring fra logistikk og supply chain. Til å lede det norske kontoret, har Idnett ansatt Andreas Bjørnhaug og Per Redenius, for å utvikle og optimalisere Idnets kundeløsninger og prosjekter i Norge og Norden.

– Idnet er en svært innovativ og profesjonell aktør i bransjen, og med en portefølje bestående av Vocollect Voice og Manhattan WMS er dette et svært spennende og konkurransedyktig alternativ for det norske markedet, sier Andreas, som har lang og bred logistikkerfaring fra blant annet ICA Norge, ICA AB og senest fra Logent Consulting hvor han ledet det norske kontoret.