Meny
Inviterer til ny Lexit Group-messe

Publisert
27.September.2017

Inviterer til ny Lexit Group-messe

For fjerde år på rad inviteres det til Lexit Group-messe i Posthallen i Oslo. Her presenteres spennende prosjekter og nyheter på alle fagområder.

– For fjerde år på rad har vi gleden av å invitere til Lexit Group-messe i Posthallen i Oslo. Vi ønsker å vise dere hvilke spennende prosjekter vi holder på med og nyhetene som kommer – på alle fagområder! For at dere skal hygge dere maksimalt gjentar vi suksessen med eksotisk buffet og flytende forfriskninger gjennom hele dagen, melder Lexit Group.

– Vi har fått gode tilbakemeldinger på at konseptet vårt fungerer og gleder oss til å se igjen flere av dere, samtidig som vi håper at mange nye ansikter finner veien til messa.

Tettere relasjoner til kunder og samarbeidspartnere

Formålet med messa er å skape tettere relasjoner til våre kunder og samarbeidspartnere. Her møter de kollegaer, konkurrenter og våre medarbeidere med spesialkompetanse innenfor hvert sitt produktområde. Vi er i konstant utvikling med våre software- og hardwareløsninger og har gode service- og vedlikeholdssystemer, som ivaretar behovet til våre kunder og partnere. Vi presenterte mange egenutviklede løsninger som definitivt vil effektivisere hverdagen for våre brukere, sa messeansvarlig Svein Lauritsen hos Lexit Group, under fjorårets messe.