Meny
IVECO BUS og INDCAR undertegnet produksjonsavtale for den nye urbane Daily minibuss-serien. Foto: IVECO

Publisert
06.April.2021

IVECO BUS og INDCAR undertegnet produksjonsavtale for den nye urbane Daily minibuss-serien.

29. mars undertegnet IVECO BUS, en global bussprodusent og en merkevare under CNH Industrial Group (NYSE: CNHI / MI: CNHI), og busspåbyggeren INDCAR en partnerskapsavtale for produksjon av en ny laventre minibuss-serie under IVECO-paraplyen for markedsføring under navnet Daily Access.

Som en nøkkelspiller i minibuss-sektoren med Daily-serien har IVECO BUS besluttet å samarbeid med INDCAR, en velkjent busspåbygger, for å utvikle og produsere en ny serie som er helt dedikert til persontransport under urbane forhold og i forsteder.

Daily Access blir et tilskudd til det urbane programmet fra IVECO BUS og vil i hovedsak bli tilgjengelig for drift med naturgass og biogass og vil møte et økende behov for kjøretøy for miljøvennlig drift.

Daily Access vil bli produsert i forskjellige versjoner og være omfattet av IVECOs brede program av tjenester. Kundene vil derfor dra fordeler av produsentens integrerte løsninger, samt de nye IVECO ON telematikk-tjenestene, som byr på det aller beste når det gjelder ytelse, kvalitet og lave totalkostnader (TCO).

De første leveransene er ventet tidlig i 2022.

– Vi er glade for den kommende Daily Access-serien som utvider vårt eksisterende bybussprogram og setter oss i stand til fullstendig å imøtekomme nåværende og kommende behov i denne voksende markedssektoren, understreker Gauthier Ricord, som er leder for den lette forretningslinjen. “Disse nye modellene kombinerer INDCARs erfaring med nøkkelkvaliteter som danner DNA’et i Daily-serien, noe som også omfatter ekspertisen i IVECO BUS når det gjelder naturgass.

– Vi er særdeles godt fornøyde med tilliten til oss for vår kompetanse, produksjonskapasitet og anerkjente kunnskap når det gjelder minibusser, sier Gaël Queralt, INDCARs toppsjef.