Meny
Iveco fornyer nyttekjøretøyflåten til Hertz bilutleie med 10 biler Iveco har nylig levert ti biler til Norges største bilutleiefirma Hertz. Det er snakk om ni Daily vare- og skapbiler og en 7,5 tonns Eurocargo lastebil. Foto: Iveco

Publisert
19.November.2019

Iveco fornyer nyttekjøretøyflåten til Hertz bilutleie med 10 biler

Iveco har nylig levert ti biler til Norges største bilutleiefirma Hertz. Det er snakk om ni Daily vare- og skapbiler og en 7,5 tonns Eurocargo lastebil. Dette er allsidige nyttekjøretøy med god nyttelast som egner seg utmerket til bilutleie.

Hertz er Norges ledende bildelingsselskap og en betydelig aktør i den raskt voksende delingsøkonomien. I dag består bilflåten av ca. 10 000 nye biler fra verdens ledende produsenter som leies ut via et landsdekkende nettverk. En av leverandørene er Iveco. De har nylig vært med på å fornye noe av Hertz nyttekjøretøyflåte.

Absolutt kjøreglede og trygghet på veien

Leveransen består av ni Daily varebiler, 7 av dem med skap og løftelem 19m3 og en 7,5 tonns Eurocargo lastebil 35m3.

Key Account Manager, Leif Erik Nilssen, i Iveco Norge forklarer at ved utviklingen av Daily-serien har Iveco fokusert på intelligent teknikk, lav forbruk av brensel og høy brukervennlighet. Daily-modellen er det mest allsidige nyttekjøretøyet i sin klasse.

– Daily-serien sikrer en komfortabel kjøretur med den nye 8-trinns automatgirkassen HI-MATIC. Ved hjelp av den ergonomiske multifunksjonelle gir velgeren gir sjåføren absolutt kjøreglede og trygghet på veien. Det er en bil med god nyttelast på 1000 kg før føreren, 160 hk og kort svingradius. Bilene kan manøvreres mykt og med lite muskelkraft.

Uansett om det er urban transport, pakkedistribusjon, budtjenester eller tyngre transportoppdrag er Daily en god modell til et leiebilfirma som har forskjellige kunder, krav og bruksområder. Nilssen fortsetter:

– I tillegg til de ni Daily bilene har vi også levert en lastebil. Eurocargoen er også et allsidig nyttekjøretøy og har en elektronisk styrt 6-trinns automatgirkasse uten clutch. Iveco har hatt denne type gearing i over 10 år med stor suksess.

Fleksibelt nyttekjøretøy og et fleksibelt samarbeid

Salg- og produktansvarlig mot varebiler i Hertz Norge, Terje Midttun, forteller at de har hatt et godt samarbeid med Iveco over mange år.

– Biltypene til Iveco passer segmentet vårt veldig godt. Disse leies ut til flyttefirmaer og privatpersoner som trenger en flyttebil. Alle bilene har automatgir som er veldig viktig for vårt varebilsegment. Vi har store ambisjoner for fremtiden og ser et betydelig vekstpotensial i at stadig flere vil leie og dele biler fremfor å eie selv. Derfor oppgraderer vi leiebilflåten vår kontinuerlig og der har Iveco møtt oss med stor fleksibilitet.

Leif Erik Nilssen avslutter med at han er stolt over samarbeidet:

– Hertz er absolutt førstevalget innen bilutleie i Norge og ikke minst en markant aktør i den nye delingsøkonomien. Det er ikke annet enn å være stolt over samarbeidet og at vi møter behovet for kontinuerlig oppgradering av nyttekjøretøyflåten.