Meny
Iveco lanserer “Dealer Locator”

Publisert
18.February.2016

Iveco lanserer “Dealer Locator”

En ny versjon av Ivecos forhandler-lokalisering (Dealer Locator) er nå lansert. Den gjør det enkelt å finne nærmeste salgs- og servicepunkt innenfor et gitt geografisk område.

Dekker hele verden

Iveco er over hele verden med den nye forhandler-lokaliseringen. Dette er slagordet som følger et nylig gjennomført prosjekt for å overhale verktøyet som gjør det enkelt å finne forhandlere. I verktøyets «Find Dealer»-seksjon kan brukerne nå bevege seg rundt på et fullskjerm kart med nøkkelinformasjoner om Ivecos salgs- og servicepunkter. Brukerne kan også gjøre nytte av en navigasjons-funksjon for å finne hvordan man best når den aktuelle lokasjonen.

[img id=”1″]

Brukes på alle typer smarttelefoner og nettbrett

Verktøyet er optimert for å kunne brukes på alle typer smarttelefoner og nettbrett. Tjenesten finner umiddelbart brukerens plassering når den slås på for å gi best mulig informasjon om nærmeste salgs- eller servicepunkt.

Verktøyets enkle, intuitive brukerflate hjelper besøkende å gjøre et valg gjennom å aktivere en serie med filtre, som type forhandler, kjøretøy-serie eller nødvendig service-tjeneste, og gir samtidig muligheten til å kontakte det aktuelle Iveco-punktet direkte.

På denne måten bekrefter Iveco igjen sin rolle som business-partner – en av selskapets kjerneverdier – ved å være nær og tilgjengelig for kundene og yte konstant, holdbar og vennlig oppfølging, for å sikre at alle Iveco-brukere oppnår en best mulig løsning på sine behov.