Meny
Jetpak Norge får ny Sales Manager

Publisert
01.February.2017

Jetpak Norge får ny Sales Manager

Mariann Myklebust er ansatt som den nye Sales Manager i Jetpak Norge. I tillegg til ansvaret for å lede Norsk salgsorganisasjon, vil Mariann være en del av Commercial Management team. Hun tiltrådte stillingen 1. september.

Jetpak er et enkel og rask alternativet for prioriterte leveranser dør til dør. Mariann Myklebust, vil hun være en sentral person som har ansvaret for å styrke Jetpak sin posisjon i markedet, utvikle salgsarbeid og videre bidra til en fortsatt positiv utvikling.

Et moderne, ledende transportforetak

– Vi har en spennende framtid foran oss, i en bransje som står overfor forandringer. Med Jetpaks sterke fundament i ekspressleveranser og Marianns erfaring innen logistikk, salg og tjenesteutvikling er jeg sikker om at vi ytterligere kan styrke Jetpaks posisjon som et moderne, ledende transportforetak, sier Stein, CCO Jetpak Group.

Mariann har jobbet i DHL Express Norge som innenfor for forretningsutvikling og salg, og har også hatt rollen som Head of Product & Network. Etter sin tid i DHL var Mariann ansatt i Virkestransport Øst AS (VTØ) som Daglig Leder, og senere som administrerende direktør i Itella Logistics AS og NTG Road Norge AS. Mariann tiltrådte stillingen som Sales Manager i Norge 1. september.

Neste skritt i Jetpaks utvikling

– Det føles veldig spennende å være med på den reisen Jetpak har startet på for å styrke sin posisjon i logistikkmarkedet og forsterke salgs- og markedssiden. Jetpak står for en sterk merkevare, et produkt med høy kvalitet og høy leveringspresisjon, og det skal bli spennende sammen med øvrig ledelse å ta neste skritt i Jetpaks utvikling, sier Mariann Myklebust, Sales Manager.