Meny
Lanserer PTV Map&Guide Internet i det norske markedet

Publisert
09.November.2017

Lanserer PTV Map&Guide Internet i det norske markedet

InfoMap Norge kan igjen tilby Norske transportplanleggere et nytt, topp moderne, web basert ruteplanlegger system i verdensklasse. Med PTV Map&Guide Internet, et web basert system med all nødvendig funksjonalitet/innhold og de nyeste HGV kartene, kan alle nå planlegge optimale og økonomiske ruter for tyngre kjøretøy – i hele Europa.

– Fordelene med ett lett tilgjengelig og alltid oppdatert system/kart er så store at vi besluttet å erstatte vårt mestselgende ruteplanlegger system igjennom 20 år; Route-LogiX med PTV Map&Guide Internet. Vi snakker her om et generasjonsskifte, hvor Map&Guide Internet muliggjør en mye bedre, mer nøyaktig og økonomisk ruteplanlegging, som blant annet tar hensyn til veiavgifter/bomavgifter, 2 sjåfører, begrensninger for tungtrafikk og farlig gods, trafikk informasjon/status og optimert besøksrekkefølge. Samt CO2 rapporter, Drag & Drop adresselister rett på en rute, sende rute direkte til sjåførens mobil, se etter ledig returlast, enkelt dele ruteplanlegginger med andre ansatte og mye mer, sier Ole Jakob Nilsen hos InfoMap Norge.

Web baserte logistikksystemer

InfoMap Norge AS har i dag spesialisert seg på web baserte logistikksystemer innenfor ruteplanlegging- / optimering og flåtestyring. Selskapet har i over 21 år solgt logistikkløsninger i Norge.

PTVs profesjonelle ruteplanlegger system passer godt inn i vår produktportefølje av logistikksystemer. Systemet selges som en Software-as-a-Service, noe som innebærer at kunder kun betaler en fast månedsavgift for å bruke systemet, hvor service & support, frie oppdateringer og også drift/hosting/backup av systemet er inkludert, fortsetter Ole Jakob Nilsen.

Europas største leverandør

PTV Group er Europas største leverandør av transport og ruteplanlegger systemer for det profesjonelle markedet, med over 55.000 Map&Guide brukere.

– Å vokse i samarbeide med partnere som InfoMap Norge er en viktig del i vår måte å arbeide på. Det føles trygt å kunne samarbeide med InfoMap Norge, som har kunnskap og erfaring med logistikksystemer og som også i mange år har hatt et vellykket samarbeid med andre systemleverandører som vi kjenner godt til, sier Marcel De Haas, Business Developments Manager, PTV Group.