Meny
Lanserer sin nye Earthmover-dekkportefølje i Norge

Publisert
23.January.2018

Lanserer sin nye Earthmover-dekkportefølje i Norge

Continental Commercial Specialty Tires (CST) introduserer Earthmover-dekkserien til det norske markedet i 2018.

Porteføljen har premiere på Arctic Entrepeneur i Oslo fra 23. til 25. januar. Besøkende får sjansen til å se EM-Master på stand til Continental og Dekkmann.

I tillegg kommer alle radialdekk i den nye Earthmover-dekkserien som intelligent dekk:

De er utstyrt med et integrert dekk som konstant overvåker dekktrykket så vel som dekktemperaturen. Informasjonen kan overføres til ContiPressureCheck-systemet i sanntid.

– Med det intelligente dekket baner vi vei til neste servicenivå med fokus på kundens dekkøkonomi, sier Abrahamsen.

EM-Master: Ytelse, sikkerhet og slitestyrke under røffe forhold

ADT og hjullastere brukes til å løfte og transportere masse i anleggsbransjen, og spiller en nøkkelrolle i entreprenørens produksjon. I de fleste tilfeller finner man også svært variabelt underlag, hvor et dekk må takle alt fra gjørme til sand og skrape steiner, uansett om vi er på et veibygg, en tunnel eller gruve/dagbrudd. I tillegg til å være motstandsdyktig mot stikk og skjærskader, skal dekket også gi deg som kunde et høyt timeantall i drift, ha en høy grad av fremkommelighet på sleipt underlag, samt være komfortabelt for den som er maskinfører. Continentals dekk EM-Master et utviklet for å møte disse kravene, som vi vet du som kunde setter til et premium anleggsdekk. Continental EM-Master finnes i utvalgte nøkkeldimensjoner i både E3/L3 og E4/L4 utførelse.

ContiPressureCheck med fokus på dekkøkonomi

– Alle Continental Radial Anleggsdekk kommer standard med egen sensor innebygd i dekket for overvåkning av lufttrykket. Med vårt system ContinentalPressureCheck kan du til enhver tid følge med både på lufttrykk og temperatur i dekket. Ved tap av luft eller for høy temperatur vil systemet gi deg et varsel, enten i form av lyd og lyssignal fra skjermen montert i førerkabinen eller i form av en SMS om du er linket opp mot vårt system ContiConnect for din flåte.

En nøkkelregel er at 10 % undertrykk over tid kan ta bort opp til 30 % av dekkets levetid. 30 % av dekkets levetid konvertert til penger blir fort omfattende! Selve sensoren som leser trykk og temperatur i dekket er standard i alle våre radial anleggsdekk.