Meny
Materialhåndtering på Bygg Reis Deg

Publisert
25.October.2017

Materialhåndtering på Bygg Reis Deg

Materialhåndtering hadde med seg fire nye trucker, og det var mange interesserte som ville se på hvilke modeller de kunne tilby. Nå fikk de ikke med seg utstillingsmodellene – de var alle solgt før messen.

– Det går veldig bra i byggebransjen i Norge, og det betyr at det er mange som skal håndtere byggevarer. Det nyter vi godt av, sier disponent Jørund Woll i Materialhåndtering AS.

Fra Combilift var det tre 4-veis trucker med på Bygg Reis Deg, mens en Baumann HX 30, en lavplattform truck, skal til Heddal Hytter i Telemark.

C4000 4-veis motvektstruck, er en inngangsmodell fra Combilift sin hovedserie. Videre var det en C3000 CB, en kompakt og fleksibel modell som skal til Maxbo. Der skal den brukes innendørs, så det er elektrisk som gjelder.

Representanter fra Maxbo så også nærmere på den nye elektriske trucken i C-serien. En C3000E LC (low cabin) med 3 tonns løftekapasitet skal til Jatak AS.

– Denne modellen har senket førerhytte som gjøre det enklere å gå inn og ut av trucken. Det er en stor fordel der føreren ikke sitter i trucken hele dagen, men har mange kortere operasjoner, sier Woll.