Meny
Ny Administrerende Direktør for Norgestaxi

Publisert
23.October.2015

Ny Administrerende Direktør for Norgestaxi

Truls Moksnes Børresen tiltrer som Administrerende Direktør for Norgestaxi den 2. november 2015. Han kommer fra Adecco Norge og rollen som avdelingsleder for Bygg & Anlegg.

[factbox id=”1″]

Han har betydelig ledererfaring fra liknende bransjer, blant annet som Administrerende Direktør i Blåkläder og Motorport, og salgs- markedssjef-roller fra Ford Motor Norge, Harald A. Møller og Hyundai Motor Norway. Truls er 46 år, og har en MBA fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

Vi står foran forandringer og utvikling av både konsept og salgsstrategi

– Fågelviksgruppen har høye ambisjoner for Norgestaxi, og vil fortsette å investere i vekst i det norske markedet både gjennom oppkjøp og en fordobling i antall kjøretøy. Vi kommer til å fortsette utviklingen av ny teknologi, bedre service og tjenestetilbudet til både kunder og løyvehavere/ taxieiere. Vi står foran forandringer og utvikling av både konsept og salgsstrategi. Med betydelige lederfaring fra selskap i vekst kommer Truls til å bli en ressurs for oss, sier Magnus Klintbäck, styreformann i Norgestaxi og Administrerende Direktør for TaxiKurir Stockholm.

– Norgestaxi står foran en veldig spennende utvikling, og jeg ser frem til å lære den norske taxinæringen å kjenne, og etablere Fågelviksgruppen som den ledende aktøren også i det norske markedet, sier Truls Moksnes Børresen.