Meny
Ny Key Account Manager i Iveco Norge AS Foto: Iveco

Publisert
03.March.2021

Ny Key Account Manager i Iveco Norge AS

Iveco Norge AS har ansatt Jonas Angermo som ny Key Account Manager for hele Ivecos totale modellsortiment. Jonas er tiltrådt stillingen pr. 1. februar 2021 og har sin daglige arbeidsplass ved Ivecos norske hovedkontor i Bærum.

– Vi er meget glade for å ønske Jonas velkommen hos Iveco , hvor han skal være med til at styrke salget av våre vare- og lastbiler over for de norske storkunder, samtidig vil Jonas få en viktig rolle med implementeringen av Ivecos grønne strategi i forhold til salget av bærekraftige kjøretøy.», uttaler Helene Norman-Dupuy, Country Manager i Iveco Norge AS, og fortsetter:

– Biogass betyr at du får mest mulig ut av motoren din og samtidig har lavest mulig påvirkning på miljøet. Det betyr 95% mindre partikkelutslipp, 95% mindre CO2-utslipp med biogass, 90% mindre NO2, og den beste akustiske komforten i førerhuset. Du kan ha en rekkevidde på inntil 1600 km med LNG og premium kjørekomfort i det nye førerhuset. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Jonas og introdusere hele den nye Way- rangen på markedet i Norge.

Jonas kommer med en bred erfaring innenfor transportbransjen med flere år som produktsjef hos PON Equipment AS og logistikkansvarlig hos Volvo Fleet Sales.

Jonas vil i tett samarbeide med hele det norske forhandlernett fremover hjelpe både bestående som nye Key Account-kunder i Norge. Han er allerede godt i gang med sine nye arbeidsoppgaver og ser frem til å møte alle nåværende samt nye kunder i Norge.

– Jeg ser veldig positivt på å tre inn i en slik stilling i dagens dynamiske marked, og ikke minst med tanke på at Iveco har en ny range med enda flere spennende nyheter på gang fremover. Med tanke vi nå kan stille med samtlige produkter i gass-versjon, har vi dessuten et sterkt kort på hånden i det grønne skiftet. Utvikling av diverse flåtesystemer, samt videreutvikling av et større servicenett i Norge er også noe jeg får ta del av, som bør være meget positivt for våre kunder i tiden som kommer. Vi ser et klart paradigmeskifte i markedet hva gjelder storbiler i Norge i form av mer fornuftige motorvalg til oppdraget, der bør vi uten tvil også ha mye å komme med, avslutter Jonas.