Meny
Nye ledere i Schenker AS

Publisert
09.January.2018

Nye ledere i Schenker AS

– Air & Ocean med Oil & Gas/Prosjekt har gjennom flere år levert sterke utviklingsresultater og den veksten skal fortsette, sier de nye lederne Morten Würgler og Christian Flatum med henholdsvis 10 år og 5 års fartstid i selskapet.

Morten Würgler har bred erfaring innen flyfrakt fra først DSV i Danmark, Houston, TX og Kristiansand. Fra 2008 har han jobbet i Schenkers norske virksomhet. Han har speditørutdanning og høyere teknisk- og handelseksamen fra Danmark.

Christian Flatum har siden 2011 arbeidet i Air & Ocean med salg, sist som Head of Sales A&O. Han har i tillegg flere års driftserfaring fra DSV innen sjøfrakt og har også en Bachelor fra BI med spesialisering i logistikk

– Air & Ocean med Oil & Gas/Prosjekt har gjennom flere år levert sterke utviklingsresultater og den veksten skal fortsette, sier de nye lederne Morten Würgler og Christian Flatum med henholdsvis 10 år og 5 års fartstid i selskapet.

– Vi har mange gode og kvalifiserte kollegaer rundt oss i hele organisasjonen, som sammen skal ta våre kunder videre.Vi skal utvikle nye løsninger for kundene via vårt selskap og nettverk. Kunden er «sjefen» som ønsker høyest mulig kvalitet i det daglige arbeidet.Våre konkurrenter hviler aldri.

Hva tenker dere om de nye oppgavene?

– Jeg er ydmyk i forhold til de nye oppgavene og takknemlig for tilliten som er gitt meg, sier Flatum.

– Schenker har et veldig godt driftsmiljø med høyt kompetente medarbeider og gode ledere, sier Würgler.

Med en slik basis er de begge sikker på at de vil vokse i fremtiden og har tro på å utvikle gode team med tydelig fellesmål og positiv kultur som stimulere til arbeidsglede. De bruker mye av sin tid på jobb i Schenker og ønsker at det skal være gøy å jobbe i Schenker.

Får et nytt driftssystem

Hva blir viktigst i 2018?

– Schenker Ocean skal få et nytt driftssystem «Tango» – en god implementering av dette vil være avgjørende for 2018. Tango gjør at vi må jobbe på en annen måte enn tidligere.

– For General Cargo, som omfatter våre kontorer i Trondheim, Bergen, Stavanger og Gardermoen, skal vi sammen med salg og drift jobbe med produktutviklingen og få til enda flere kundetilpassede løsninger. I tillegg skal vi fortsette vår sterke utvikling og markedsposisjon innen fly eksport av norsk sjømat til oversjøiske markeder, forteller Würgler.

Würgler og Flatum er enig om at det blir viktig å utnytte driftsapparatet enda bedre i kontakten med kundene fordi drift har betydelig kompetanse på våre produkter.

– Vi skal også dyrke kremmerånden og tilby våre tilleggstjenester til de som har behov for det gjennom vårt fantastiske nettverk fremover, sier de to lederne.