Meny
Nyetablerte TSF har fått en daglig leder

Publisert
09.February.2017

Nyetablerte TSF har fått en daglig leder

TSF skal videreføre en konferanse som omfatter Tryggere trafikkmiljø og veisikring. Geirr Tangstad-Holdal er ansatt som daglig leder av Trafikksikkerhetsforeningen fra 1. februar 2017.

Det var i forbindelse med rekkverkkonferansen i Åndalsnes den 17. august 2016, at en helt ny forening for de som er opptatt av trafikksikring og trygge trafikkmiljø ble etablert.

Tangstad-Holdal kommer fra stillingen som administrerende leder av den landsdekkende foreningen Nei til Frontkollisjoner, som han var med å stifte 17. juli 2007.

[factbox id=”1″]

Bred erfaring

– Vi er svært glade for å få Tangstad-Holdal med på laget. Den brede erfaringene han har fra arbeidet i Nei til Frontkollisjoner og med trafikksikkerhet generelt vil medvirke til å sette fysisk utforming av våre trafikkmiljø på dagsorden, seier styreleder Kjetil Nesset i Trafikksikkerhetsforeningen.

– Jeg har et brennende ønske om at vi skal klare å øke takten i utbyggingen, og sikre antall transportveier for våre trafikanter på en bedre måte enn fram til idag, uttaler Geirr Tangstad-Holdal.

– Jeg har vært med på å sette midtrekkverk og møtefrie veier på den politiske dagsorden igjennom mitt tidligere arbeid. Nå ser jeg fram til å kunne jobbe bredere, og jobbe med trafikksikring for alle våre trafikanter, avslutter Geirr Tangstad-Holdal i TSF.

Ny styre

Den nye styre i TSF består av: Styreleder: Kjetil Nesset fra Vik Ørsta AS, Styremedlemmer:  Marcus Brevik, Arvid Gjerde AS,  Erik Borgersen, Trygg Vei AS,  Bengt Hansen, Nordnorsk Veisikring, Fredrik Zachariassen, Raodworks AS ,Øystein Lægreid og Ata Hill & Smith.