Meny
Nytt Knauf Insulation-lager gir rask service

Publisert
12.April.2016

Nytt Knauf Insulation-lager gir rask service

Knauf Insulation fortsetter å bygge ut lagerkapasiteten og øke kundeservicen i Norden. Nylig ble det åpnet et nytt lager i finske Hamina, noe som betyr raske og sikre leveranser for de finske kundene direkte til byggeplassen.

– Å styrke tilstedeværelsen på det finske markedet og øke servicen har vært en prioritert sak for oss. Gjennom det nye samarbeidet med Greencarrier, et av Nordens største private transportselskaper, får vi både lagerplass til standardproduktene samt logistikktjenester som garanterer leveranser innen 48 timer over hele Finland, sier Fredrik Barbosa, logistikkansvarlig i Knauf Insulation Nordic. En annen nyhet er at det finske lageret gir mulighet til å håndtere mindre bestillinger, men minst en hel pall.

Til å begynne med vil det finske lageret i Hamina inneholde Knauf Insulations standard- produkter – hovedsaklig EcoBatt plater og Eco- Blanket rull – og leveransen til kunder over hele landet vil skje raskt og sikkert med Greencarriers etablerte transportsystem. Kundene kan selvsagt også hente produktene ved lageret i Hamina.

Kan vokse

Ifølge Fredrik Barbosa er Knauf Insulations målsetting å fortsette satsingen på det finske markedet.

– Vår avtale med Greencarrier inneholder en opsjon på ytterligere lagerkapasitet. Ambisjonen er selvsagt å øke antallet lagerførte produkter og styrke servicen overfor kundene.

Som vi tidligere har fortalt, gjennomførte Knauf Insulation en stor satsing på lagerføring og forbedret service i 2015 i Norge, Sverige og Danmark. I alle land ble lagrene flyttet til steder med større kapasitet og bedre logistikk.