Meny
Nytt logistikksenter på Skedsmokorset utenfor Oslo

Publisert
02.May.2018

Nytt logistikksenter på Skedsmokorset utenfor Oslo

– Frejas eksisterende lagre er fulle. Kvalitet er sentralt når vi nå er utsolgte på våre logistikklagre. 2. mai åpner Freja derfor et nytt logistikklager på 7700 kvm og med plass til 8200 pallplasser på Berger, nord for Oslo. Freja tilbyr nå hele 35000 pallplasser i Norge.

Freja utvider sitt eksisterende lager på Fjeldbo med et nytt og moderne logistikklager. Det nye lageret er plassert på Berger ved Skedsmokorset og gir plass til enda flere kvalitetsbevisste kunder.

– Vi er stolte av kvaliteten på våre logistikksentre hvor vi leverer tjenester innen 3PL og 4PL. Ved å gjennomføre mange av de samme rutinene og opplæringsprosessene på alle våre logistikksentre, benytter vi kvalitetssystemet vi har på vårt Pharma-lager også på våre andre logistikksentre for varer med normalt sikringsbehov.

Det nye lageret har store pakkerom tilgjengelig som gir lageret bedre fleksibilitet til større sorterings- og pakkeoppdrag. Logistikksenteret har også god kontorkapasitet som gjør det enklere å styrke kundetilbudet på stedet.

Vi flytter inn 2. mai og ønsker alle nye og eksisterende kunder velkommen.