Meny
Økt etterspørsel for logistikksupport i Norge

Publisert
06.June.2018

Økt etterspørsel for logistikksupport i Norge

Logent fortsetter sin vekst og har ansatt en ny medarbeider innen Business Development for å møte økt etterspørsel for logistikksupport i Norge.

– Vi ønsker vår nye erfarne medarbeider Tor Christian Holmesland velkommen til vår avdeling for Business Development. Med stor kunnskap og erfaring innen Logistikk i Norge kommer Tor Christian til å sikre fokus og fortsatt vekst i det norske markedet.

– Tor Christian Holmesland er vår nye Business Development Manager i Norge. Tor Christian kommer til oss fra legemiddelgrossisten Alliance Healthcare AS der han har vært logistikksjef siste tre år. Han har med seg bred erfaring innen logistikk fra ulike posisjoner i DHL Supply Chain AS samt som ansvarlig for distribusjon for Ringnes/Carlsberg i Norge.

I DHL arbeidet Tor Christian flere år med driftsledelse og utvikling av samlast-terminalen for Norgesgruppen i Vestby før han fikk ansvaret for ledelse og kundeimplementering av norske og internasjonale kunder i DHL sitt 30 000m2 store lagerhotell i Toveien.

Utenom logistikkarbeidet og interessen så bruker Tor Christian tiden på familie og venner, enten hjemme i Fjerdingby ved Lillestrøm eller ved Vestfoldkysten der de fleste ferier tilbringes.

– Vi setter stor pris på at Tor Christian har valgt å starte hos oss, og at vi dermed styrker vår posisjon som markedets ledende one-stop shop innen logistikk i Sverige og Norge. Vi får stadig forespørsler innen Logistikkområdet fra kunder i Norge som er et strategisk vekstområde for Logent.