Meny
Posten tester gjem-levering

Publisert
02.November.2017

Posten tester gjem-levering

Det er ikke alltid du er hjemme for å motta pakken. Derfor tester Posten levering på ditt eget gjemmested.

Vanligvis må du hente pakkene på Posten, men stadig flere ønsker hjemlevering i en tid med kraftig økning i netthandelen. Samtidig er de fleste opptatt med helt andre ting enn å vente på at postbudet skal komme hjem med pakken. Nå gjennomfører Posten en test der utvalgte husstander kan få pakken levert der de ønsker, selv om det ikke er noen hjemme.

Riktig levering

– Det finnes bare én riktig måte å levere, nemlig slik dine kunder ønsker å motta. Denne løsningen er en tilpasning av hjemlevering til livene vi lever i dag, og vi er spente på å se hva kundene synes, sier pressesjef John Eckhoff i Posten Norge.

Løsningen er veldig enkel. Husstanden finner først et sted de synes er passende for pakkelevering. Det kan være i en putekasse på terrassen, bak ei dør med kodelås eller et annet sted hvor postbudet kan sette pakken. Deretter registrerer du deg på posten.no og beskriver stedet.

Gode tilbakemeldinger

– Vi er allerede i gang med testen, og tilbakemeldingene så langt er overstrømmende. De som har fått pakken på sitt eget leveringspunkt opplever det som både trygt og enkelt, sier Eckhoff.

Posten har invitert 10.000 husstander på postnumrene 0771-0773 Oslo, 1350 Lommedalen, 1405 Langhus, 3030-3033 Drammen, 4347 Lye, 4360 Varhaug, 5360 Kolltveit og 5357 Fjell. For husstander på disse postnumrene er det fortsatt mulig å bli med på testen (klikk her for påmelding og mer informasjon).

I den testperioden får deltakerne gratis hjemlevering av alle pakkene som kommer med Posten.