Meny
Richard Pedersen er ansatt som ny innkjøps- og logistikksjef i CBK Distribusjon AS Foto: CBK Distribusjon

Publisert
30.September.2020

Richard Pedersen er ansatt som ny innkjøps- og logistikksjef i CBK Distribusjon AS

Richard Pedersen er ansatt som ny innkjøps- og logistikksjef i CBK Distribusjon AS. Han får ansvaret for å lede og iverksette strategiske logistikk- og innkjøpsaktiviteter i selskapet, samt kontraktsansvar med leverandører.

Pedersen trer inn i ledergruppen i CBK Distribusjon AS.

– Det blir interessant å bidra til å forme innkjøp og sikre gode relasjoner med våre underleverandører fremover. Jeg ser frem til å videreutvikle gode innkjøpsstrategier, rutiner og systemer i samarbeid med de ulike funksjonene i selskapet, sier Pedersen.

Richard Pedersen kommer fra stillingen som innkjøpssjef for Plastal AS. Han har i tillegg jobbet som innkjøpssjef i Agrikjøp AS og Lilleborg.

– Richard Pedersen har lang og betydelig erfaring med innkjøp og logistikk. I tillegg er han strukturert, og har en god vurderingsevne. Det var dette som var viktig da vi valgte han til denne stillingen, forteller Ole Blom, Administrerende direktør i CBK Distribusjon.

Severin Aarnes som har hatt stillingen som innkjøps- og logistikksjef går over i stillingen som Commercial Manager. Han vil jobbe med kommersiell ledelse, utvikling og vekst i selskapet. Aarnes vil også få leverandøransvar for utvalgte leverandører og fabrikker, legger han til.

Effektiv logistikk med plukkerobot

Nylig har CBK investert i det automatiserte lagersystemet AutoStore som vil bidra til svært effektiv distribusjon til hele landet. Robotsystemet er ferdig implementert høsten 2020.

– Høy servicegrad sammen med leveringsdyktighet er en svært viktig faktor i denne bransjen, noe Autostor vil bidra til, sier Pedersen.