Meny
SKIDATA Scandinavia AB velger skybasert tollhåndtering Illustrasjon: Descartes

Publisert
23.October.2020

SKIDATA Scandinavia AB velger skybasert tollhåndtering

SKIDATA GmbH er verdensledende når det gjelder ulike typer adgangssystemer, og inntektshåndtering knyttet til dette. Deres datterselskap SKIDATA Scandinavia AB velger nå en skybasert tollhåndteringsløsning fra Descartes. Gjennom implementeringen av GCT (Global Customs and Transport) kommer selskapets tollhåndtering til å bli enklere og mer effektiv.

SKIDATA GmbH er verdensledende på markedet når det gjelder ulike typer adgangssystemer, og tilhørende systen for inntektshåndtering. Selskapet har mer enn 10 000 installasjoner i mer enn 100 land som gir rask og enkel tilgang til skiområder, idrettsarenaer, byer, shoppingsentre, messer og fornøyelsesparker. SKIDATA Scandinavia AB, som hovedsakelig arbeider med kunder i Norden, har nå valgt en skybasert tollhåndteringsløsning fra Descartes for å forenkle og effektivisere tollbehandlingen sin.

– Vi er svært fornøyde med Descartes GCT-løsning, som fungerer veldig bra etter et vel gjennomført prosjekt. Nå får vi full kontroll over eksportdeklarasjonene, og tollhåndteringen vår vil nå bli enda mer effektiv ettersom vi ikke lenger trenger å vedlikeholde valutaoppdateringer samt server- og databasehåndtering. Vi kan i stedet bruke den tiden på å hjelpe kundene våre og utvikle virksomheten vår, sier Karen Pettersson, tollansvarlig hos SKIDATA Scandinavia AB.

Kontinuerlig oppdatering gir full kontroll

Med den nye GCT-løsningen blir SKIDATAs tollhåndtering ikke bare enklere og mer effektiv. Løsningen sikrer også at all dokumentasjon er oppdatert etter nye og endrede krav fra tollmyndighetene og transportfirmaer.

– Vårt mål er at alle våre kunder skal kunne bruke sin tid og energi på ting som virkelig utgjør en forskjell og som utvikler virksomheten. Vi tror at SKIDATA vil dra stor nytte av denne løsningen, og vi ser frem til å følge deres reise mot en smartere og mer automatisert tollbehandling, sier Lars Persson, salgssjef for Norden hos Descartes.