Meny
StrongPoint er tildelt AutoStoreløsningskontrakt av ColliCare Fra venstre på bildet: Ole Bakurowitz, Country Manager ColliCare, Lasse Bjørnerud, Salgsdirektør E-Commerce StrongPoint AS, Jacob Tveraabak, CEO StrongPoint ASA, Knut Sollund, CEO ColliCare og Tom Jarle Dehkes, Nova Retail. Foto: StrongPoint ASA

Publisert
03.June.2022

StrongPoint er tildelt AutoStoreløsningskontrakt av ColliCare

StrongPoint ASA har blitt valgt ut av ColliCare Logistics AS til å utvikle og installere en AutoStoreløsning. ColliCare er en innovativ leverandør av logistikktjenester for e-handel og lagertjenester.

– Vi er svært stolte over å kunngjøre avtalen med ColliCare etter en omfattende anbudsprosess. At StrongPoint har blitt valgt ut til å utvikle og installere AustoStore-løsningen er et bevis på vårt omdømme som leverandør av høy kvalitet og enestående kundeservice, sier Jacob Tveraabak, konsernsjef i StrongPoint.

Etter en konkurranseutsatt anbudsprosess har StrongPoint inngått en avtale med ColliCare Logistics. StrongPoint skal levere en AutoStore-løsning som skal automatisere ColliCare sitt lager i Vestby. Prosjektet vil bli ledet av StrongPoint med støtte fra selskapets strategiske partner HÖRMANN Logistik.

– ColliCare har en offensiv visjon, som skal forbedre kundenes konkurranseevne gjennom innovative og integrerte logistikkløsninger. Vi er stolte av å bli med dem på denne reisen og å utvikle deres første automatiseringsanlegg, som skal bidra til videre vekst ved å øke hastigheten og kapasiteten på deres logistikkløsning, sier Jacob Tveraabak, konsernsjef i StrongPoint.

Avtalen har en verdi på ca. 30 MNOK og forventes levert i 1. kvartal 2023.