Meny
Styrker laget med logistikkspesialist

Publisert
12.December.2017

Styrker laget med logistikkspesialist

– Vi er utrolig glade for å ha Turid Næss på plass. I NCL er vi opptatt av å utvikle en virksomhet som er logistikkfaglig sterk og kommersielt oppegående, og vår nye kollega styrker kompetansen innenfor flere fagområder som kan bidra til at vi får til nettopp det, forteller daglig leder i NorthSea Container Line, Arne Jakobsen.

Turid Næss kommer rett fra rollen som trafikkleder for LPG i Litra gass. Hun har tidligere jobbet som kontorleder hos Odd Hansen, vært matroslærling på bøyelaster, studert shipping og logistikk i Ålesund, samt vært innom mannskapsavdelingen til Knutsen for å nevne noe som hun har på sin imponerende CV. I NCL går hun inn i rollen som operasjons og logistikkspesialist.

Morgendagens transportløsninger

Turid’s bakgrunn med en kombinasjon av kommersiell og operasjonell erfaring styrker vårt team og vi gleder oss til å se resultatene av dette nå fremover, sier Jakobsen.

– Jeg har gledet meg til å starte. Det er en skikkelig kunnskapsrik og energisk gjeng som er engasjert i å sette sammen gode logistikk løsninger for kunden. NCL er en betydelig norsk aktør innen nærskipsfart, firmaet er hele tiden i utvikling og jobber tett sammen med industri og næringsliv for å utvikle morgendagens transportløsninger. Jeg er veldig stolt og ydmyk over å få være med på dette flotte laget. NCL har virkelig forstått at sammen gjør vi hverandre bedre.

– Jeg er veldig fornøyd med de første ukene, hele selskapet jobber samlet for å oppnå gode resultater og jeg var med på mitt første fellesmøte under en time etter jeg startet i selskapet. Og så digger jeg at ingen gir seg her før det har blitt så bra som det kan bli. Oppstarten lover godt avslutter Næss

Turid Næss startet i NorthSea Container Line onsdag 1. november 2017.