Meny
Sverre W. Monsen AS velger ny skybasert tollagerløsning fra Descartes Foto: Descartes

Publisert
10.November.2021

Sverre W. Monsen AS velger ny skybasert tollagerløsning fra Descartes

Norges ledende leverandør av arbeidstøy og andre tekstiler til storforbrukere, Sverre W. Monsen AS, velger skybasert tolløsning fra Descartes for å forenkle og effektivisere tollbehandlingen. Gjennom implementeringen av den nye GCT-løsningen (Global Customs and Transport), vil Sverre W. Monsen AS kunne håndtere kommunikasjon med tollmyndighetene raskt og effektivt. Ved bruk av tollagerløsning, vil man også unngå å betale unødvendig toll. Løsningen fra Descartes, vil på en effektiv måte legge til rette for dette, sammen med andre systemer hos Sverre W. Monsen.

– Ved å bruke Descartes løsning for tollhåndtering får vi full kontroll over våre import- og eksportdeklarasjoner. Når man bruker tollager er det smidigere med eget system, vi kan skape raskere og sikrere oversikt som er nødvendig for vår tollhåndtering, sier Torstein Klokk Pettersen, Finance Manager i Sverre W. Monsen AS.  

 Skybasert løsning effektiviserer og forenkler tollstyring  

En sentral oppgave for Sverre W. Monsen AS er å sikre at kundene får varene deres når de vil. Med implementeringen av den nye GCT (Global Customs and Transport) -løsningen vil deres tollhåndtering ikke bare være enklere og mer effektiv, men også fullt oppdatert og tilpasset nye og endrede krav fra tollmyndighetene.  

 – Vi er stolte over at Sverre W. Monsen AS har valgt vår løsning for å gjøre tollstyringen deres jevnere og bedre. Vi er også glade for å kunne delta og hjelpe dem med å nå sine forretningsmessige mål, sier Lars Persson, salgssjef for Norden på Descartes.