Meny
Swisslog moderniserer ICAs høylager i Västerås

Publisert
19.February.2015

Swisslog moderniserer ICAs høylager i Västerås

I løpet av sommeren 2015, skal Swisslog utføre en modernisering av ICAs høylager i Västerås. Swisslog ble valgt som samarbeidspartner, blant annet på grunn av sin erfaring med tilsvarende prosjekter, hvor gammel teknologi skal erstattes av ny og forbedret teknologi.

Kontraktinngåelsen omhandler et bytte av de seks eksisterende pallkranene og skal erstattes med Swisslogs sine egne Vectura-stablingskraner, som inngår i Swisslogs portefølje for pallhåndtering.

– Prosjektet som skal gjennomføres i løpet av sommeren har en tett tidsplan, der både tidsskjema og aktiviteter er nøye planlagt av begge parter, forteller prosjektansvarlig for Swisslog i Sverige, Per Olovson.

[factbox id=”1″]

– Vi valgte Swisslog som leverandør på bakgrunn av den erfaringen som Swisslog har med å bytte pallkraner, forteller ICAs prosjektleder, Johan Rösler. Swisslog har gjennomført flere lignende prosjekter, i tillegg er det viktig for oss å samarbeide med en leverandør som har erfaring og kunnskap innenfor denne typen leveranse.

Vi la også stor vekt på de energieffektive og sikkerhetsmessige aspektene som et kranbytte vil medføre.

– For oss er det viktig å ivareta miljøet ved å ta i bruk miljøvennlige materiell samt følge og oppfylle kravene til sikkerhet, fortsetter Johan.

Swisslogs egne Vectura-stablingskraner som inngår i GreenLog™, et konsept som forbedrer ressursutnyttelsen og står for en «grønnere logistikk», skaper en jevnere vektoptimalisering samt energigjenvinning ved hjelp av energieffektive motorer.