Meny
Vant PostNords “Logistikkprisen 2017”

Publisert
03.April.2017

Vant PostNords “Logistikkprisen 2017”

Netthandelsgiganten Komplett Group vant PostNords ”Logistikkprisen 2017”. Prisen ble delt ut under PostNords 2-dagers Futurum-konferanse på Ullevaal Stadion.

Logistikkprisen er rettet mot kunder av PostNord som har samarbeidet om forbedringer som gir økt konkurransekraft, gjennomførte analyser eller andre forbedringsprosjekter.

Felles for årets 3 kandidater, Stian Sport, Komplett Group og Bertel O. Steen, var et sterkt partnerskap og at de alle har vært pådrivere med hensyn til å utvikle PostNords logistikkløsninger.

Ett strategisk partnerskap

Logistikkprisen ble delt ut av administrerende direktør i PostNord i Norge, Robin Olsen, og om vinneren sa han blant annet:

– Prisen går til en kunde som har vist stor vilje til forbedring og kan vise til gode resultater i form av lavere kostnader og bedre leveringsservice. Komplett har vært med oss i en årrekke, og samarbeidet har utviklet seg fra et leverandør-transportør samarbeid, til ett strategisk partnerskap. Komplett er den kunden som utfordrer oss mest på å teste nye løsninger og gå i bresjen for utvikling av nye bransjestandarder i Norden. De utfordrer oss også på å se ut til Europa og resten av verden.

På vegne av Komplett Group mottok Kristoffer Opheim og Bjørn Tore Svendsen prisen.