Meny
Wanda og Avantor inngår avtale Øystein Løseth, Wanda og Janne Herstad, Avantor. Foto: Avantor

Publisert
16.April.2021

Wanda og Avantor inngår avtale

Logistikk- og teknologiselskapet Wanda (wanda.space) inngår en avtale om leie av lokaler fra Avantor, og etablerer seg nå i Gjerdrums vei 11 i Nydalen.

– Vi har hatt en veldig god start i Oslo, og trenger mer plass. Vi er veldig glade for å kunne inngå en langsiktig avtale med en så profesjonell aktør som Avantor, sier Lars Syse Christiansen, daglig leder i Wanda.

Wanda ble lansert i Oslo høsten 2020 og gir kundene sine enkel tilgang til plassen de trenger, når de trenger det. Selskapet henter og returnerer tingene hjemme hos kunden, og benytter ubrukte sentrale lokaler for å levere effektive og bærekraftige lagre. Det er enkelt, trygt og rimelig, og en viktig bidragsyter til fremtidens bærekraftige byer.

– For Avantor har satsingen på miljø vært sentral helt siden vi startet utbyggingen av Nydalen tidlig på 90-tallet. I vår nye miljøstrategi tar vi utgangspunkt i FNs bærekraftsmål og et samarbeid med Wanda gir oss enda et verktøy for å utnytte eiendomsmassen gjennom hele livsløpet, sier salgssjef, Janne Herstad i Avantor.

– For å løse plassproblemet på en effektiv og enkel måte skal vi kombinere det beste fra logistikk, eiendom og teknologi – og vi ønsker partnere med kompetanse innenfor nettopp dette. Da er Avantor et godt valg, sier Syse Christiansen.

Wanda har hatt en knallstart i Oslo, har frigjort plass for 100 millioner kroner og er nå klar for å ekspandere videre – i første omgang i Norge og deretter ut i Europa.

– Forhåpentligvis er dette det første av flere partnerskap med eiendomsbesittere vi kan inngå i løpet av året – med den veksten vi har nå kommer vi til å ha et betydelig behov for lokaler, avslutter Syse Christiansen.